Mísa na kynutí 3l
Související produkty
Detailní popis produktu
Mísa má široké využití zejména v kuchyni - pro zadělávání těsta, zhotovování krému, míchání salátu, nakládání masa a podobně.
Rychlekynoucí mísa nejen výrazně zkrátí dobu kynutí, ale víko po vykynutí těsta i samo „odskočí“ a vy tak poznáte, že je těsto hotové. Při přípravě těsta vložíte suroviny do mísy, zamícháte a přiklopíte. Poté víko v jednom místě trochu pootevřete, vyfouknete přebytečný vzduch, uzavřete a už stačí pouze počkat, až víko „odskočí“.
Mísu nabízíme také ve variantách - 5l a 1,5 l. Mísu i s víkem lze dát do mrazáku. Mísu bez víka je možno mýt v myčce nádobí při teplotě do 70°C . Víko není vhodné do myčky nádobí.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mísy a misky | 
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu | 
| Materiál: | Plast | 
| Objem: | 3 l | 
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Miska je díky své pevnosti a odolnosti vhodná pro každodenní použití v kuchyni. ...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            